Cursussen

Posted on
Kinderkleding

Lessen

Wanneer je geïnteresseerd bent om te leren hoe je een video opneemt of wilt gaan livestreamen met OBS dan kun je je hier op obsdewisselzuiland.nl inschrijven voor een cursus. Je krijgt dan van ons al het materiaal toegestuurd en kun je deelnemen aan de livestreamlessen die tweemaal per week door ons gegeven zullen worden. Je ontvangt van ons dan een link waar je alleen maar en klik op hoeft te geven om direct de livestreamlessen bij te kunnen wonen.

De cursus bestaat uit 5 lessen van anderhalf uur waarin we je alles zullen leren wat je weten moet om te kunnen livestreamen of een succesvolle video te kunnen maken en hoe je deze naar YouTube kunt uploaden. Zodra wij de betaling voor de cursus van je ontvangen hebben wordt alle informatie plus het materiaal wat je nodig hebt voor de cursus direct naar je emailadres verstuurd, zorg er dus voor dat je de gegevens correct invult.

Wij gaan iedere 2 weken van start met een nieuwe cursus voor beginners. Ook voor degenen die graag een stapje verder willen met OBS hebben wij cursussen beschikbaar, neem hiervoor contact op met Sjoerd die je graag van alle informatie zal voorzien.

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met ons opnemen via email of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site, wij zorgen er dan voor dat je zo spoedig mogelijk een antwoord van ons ontvangt. Wil je op de hoogte blijven van wat wij allemaal doen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief waarin je niet alleen alle ditjes en datjes van OBS zal kunnen vinden maar ook de laatste updates van dit fantastische software en uiteraard het laatste nieuws hiervan.  Iedereen die in het bezit is van een PC of laptop en gebruik maakt van een goede internetverbinding kan deelnemen aan de cursussen en livestreamlessen. Helaas geven wij geen les aan kinderen en zijn de cursussen alleen bedoelt voor mensen van 18 jaar en ouder.

Mogen we jou ook verwelkomen op een van onze OBS cursussen? 143.000 mensen gingen je al voor! Je bent dus van harte welkom.

Kinderkleding